Bài Tập Tiếng Anh Trình Độ B Có Đáp Án 2022 | KISS English

Bài Tập Tiếng Anh Trình Độ B Có Đáp Án 2022

Trong bài viết này, KISS English sẽ chia sẻ cho các bạn những bài tập tiếng Anh trình độ B có đáp án. Hãy theo dõi nhé. 

Xem ngay cách nắm thuộc lòng 12 thì trong tiếng Anh tại đây:

Video hướng dẫn cách nắm thuộc lòng 12 thì trong tiếng Anh | Ms Thuỷ KISS English

Chứng chỉ tiếng Anh đang ngày càng phổ biến và trở nên quan trọng trong công việc lẫn học tập. Trong đó chứng chỉ tiếng Anh trình độ B khá phổ biến và thông dụng nhất. Ngày hôm nay, KISS English sẽ chia sẻ cho các bạn những bài tập tiếng Anh trình độ B có đáp án. Hãy theo dõi nhé.

Bài Tập Tiếng Anh Trình Độ B Có Đáp Án (Reading)

Ex1: Circle the letter next to the word or phrase which best completes each sentence (A, B, C or D).

1. Tom doesn’t like dancing, but Mike………………….

A. does                                   B. did                          C. do                           D. doesn’t

2. Listen! Somebody………………….for help.

A. are screaming                  B. scream                   C.  is screaming        D. has screamed

3. Waiter! There………………….forks on this table.

A. are not some                     B. isn’t any                C.  are not any           D. are some

4. I have a test tomorrow, so I………………….sit up late tonight to study.

A. will have to                      B. can have to           C. have                       D. have to

5. An island on which………………….is called a deserted island.

A. no people              B. no peoples live    C. no people live      D. people are living

6. We wondered who………………….to pay for the broken window.

A. is going                 B. was going              C. have                                   D. would

7. Linda………………….tie her shoes when she was only 3 years old

A. knew to                 B. knew how to                     C. could to                 D. may           

8. John said that no other car could go………………….his car.     

A. so fast like            B.  as fast as              C. fast than                            D. as fastly as

9. A number of accidents in the last 2 years………………….scaused by drunk driving.

A. were                       B.  have been            C. have                                   D. are 

10. Perhaps people don’t like________tourists in their country.

A. so much                B. too much               C. so many                 D. a lot

Đáp án: 1A 2C 3C 4D 5C 6B 7B 8B 9B 10C

Bài Tập Tiếng Anh Trình Độ B Có Đáp Án (Reading)
Bài Tập Tiếng Anh Trình Độ B Có Đáp Án (Reading)

Ex 2: Read the text and questions below. For each question, circle the letter next to the correct answer (A, B, C or D).

A month ago I had no idea that on a Saturday afternoon in November I’d be hanging 30 metres above the ground and enjoying it. Now I looked down at the river far below me, and realised why people love rock-climbing.

My friend Matt and I had arrived at the Activity Centre on Friday evening. The accommodation wasn’t wonderful, but we had everything we needed (beds, blankets, food), and we were pleased to be out of the city and in the fresh air.

On Saturday morning we met the other ten members of our group. Cameron had come along with two friends, Kevin and Simon, while sisters Carole and Lynn had come with Amanda. We had come from various places and none of us knew the area.

We knew we were going to spend the weekend outdoors, but none of us was sure exactly how. Half of us spent the morning caving while the others went rock- climbing and then we changed at lunchtime. Matt and I went to the caves first. Climbing out was harder than going in, but after a good deal of pushing, we were out at last – covered in mud but pleased and excited by what we’d done.

1. What is the writer trying to do in the text?

A. advertise the Activity Centre

B. describe some people she met

C. explain how to do certain outdoor sports

D. say how she spent some free time

Đáp án: D

2. What can the reader learn from the text?

A. when to depend on other people at the Centre

B. how to apply for a place at the Centre

C. what sort of activities you can experience at the Centre

D. which time of year is best to attend the Centre

Đáp án: C

3. How do you think the writer might describe her weekend?

A. interesting

B. relaxing

C. frightening

D. unpleasant

Đáp án: A

4. What do we learn about the group?

A. Some of them had been there before.

B. They had already chosen their preferred activities.

C. Some of them already knew each other.

D. They came from the same city.

Đáp án: C

Ex 3: Read the text below and fill each of the blanks with ONE suitable word from the box.

of end make   then   share numbers every frightening mistake mix with    amounts cause afterwards all

CARTOON FILMS

Cartoon films have very little limits. If you can draw something, you can (1)……………..it move on the cinema screen. The use (2)…………………..new ideas and advanced computer programs means that cartoons are becoming exciting again for people of (3)…………………..ages.

By the (4)…………………..of the 1970s, the cinema world had decided that cartoons were only for children. But soon (5)…………………..one or two directors had some original new ideas. They proved that it was possible to make films in which both adults and children could (6)…………………..the fun.

However, not (7)…………………..cartoon film was successful. The Black Cauldron, for example, failed, mainly because it was too (8)…………………..for children and too childish for adults. Directors learnt from this (9)………………….., and the film companies began to make large (10)…………………..of money again.

Đáp án: 1. make 2. of 3. all 4. end 5. afterwards 6. share 7. every 8. frightening 9. mistake 10. amounts 

Bài Tập Tiếng Anh Trình Độ B Có Đáp Án Trắc Nghiệm

Bài Tập Tiếng Anh Trình Độ B Có Đáp Án Trắc Nghiệm
Bài Tập Tiếng Anh Trình Độ B Có Đáp Án Trắc Nghiệm

1. I go ________ school in the morning.

(A) at

(B) in

(C) for

(D) to

Đáp án: D

2. Would you like ________ to one of my friends about it?

(A) talking

(B) to talk

(C) talk

(D) talked

Đáp án: B

3. Mr. Brown ________ me a very nice letter a few days ago.

(A) sends

(B) send

(C) sent

(D) have sent

Đáp án: C

4. She ________ a very amusing article in one of the newspapers yesterday.

(A) found

(B) find

(C) finds

(D) had found

Đáp án: A

5. They are ________ their competition now.

(A) started

(B) have started

(C) start

(D) starting

Đáp án: D

6. He got ________ bronchitis and was taken to ________ hospital.

(A) a … a

(B) the … –

(C) – … –

(D) the … a

Đáp án: C

7. It was raining ________ so we couldn’t go out.

(A) every days

(B) all day

(C) all the day

(D) all days

Đáp án: B

8. ________, please. I’ll see if the manager is in.

(A) Hang up

(B) Hold on

(C) Ring off

(D) Ring up

Đáp án: B

9. Since your roommate is visiting her family this weekend, ________ you like to have dinner with us tonight?

(A) will

(B) won’t

(C) do

(D) wouldn’t

Đáp án: D

10. The old man asked her to move because he ________ in that chair.

(A) used to  sit

(B) was used to sit

(C) used to sitting

(D) was used to sitting

Đáp án: D

11. Excuse me, but it is time to have your temperature ________.

(A) taking

(B) to take

(C) take

(D) taken

Đáp án: D

12. The ticket agent said that the plane would be boarding at ________.

(A) the gate six

(B) sixth gate

(C) gate six

(D) the six gate

Đáp án: C

13. At a potluck dinner, everyone who comes must ________ a dish.

(A) take

(B) get

(C) carry

(D) bring

Đáp án: D

14. Just put your coat in ________.

(A) the hall closet

(B) the closet of the hall

(C) the hall’s closet

(D) hall closet

Đáp án: A

15. On the ________ to the town there is a beautiful wood.

(A) direction

(B) street

(C) way

(D) entrance

Đáp án: C

16. But why did the police suspect you? It just doesn’t make ________ to me.

(A) reason

(B) right

(C) sense

(D) truth

Đáp án: C

17. If something is out of order, it is ________.

(A) not in working condition

(B) old-fashioned

(C) off-limits

(D) fashionable

Đáp án: A

18. The tenants were ________ not to disturb other tenants after 1p.m.

(A) appealed

(B) demanded

(C) informed

(D) requested

Đáp án: D

19. This house ________ five rooms.

(A) consists

(B) consists of

(C) is consisted

(D) is consisted

Đáp án: B 

20. I don’t know where he lives; I don’t ________ know who he is.

(A) moreover

(B) as well

(C) even

(D) either

Đáp án: C

Lời Kết

Trên đây là những bài tập tiếng Anh trình độ B có đáp án mà KISS English muốn đem đến cho bạn. Hy vọng bài viết này phù hợp và bổ ích với bạn. Chúc bạn có một buổi học vui vẻ và hiệu quả.

TẶNG MIỄN PHÍ

10 VIDEO HỌC TIẾNG ANH HAY NHẤT


Tăng kỹ năng giao tiếp nhanh chóng.


XEM NGAY >>
Ms Thủy
 

Với phương châm "Keep It Simple & Stupid" - KISS English mong rằng bạn sẽ giỏi tiếng Anh nhanh chóng và thành công trong cuộc sống. Nếu bạn yêu mến Thuỷ, hãy kết bạn với Thuỷ nhé...

Contact Me on Zalo