Đọc Hiểu Tiếng Anh Lớp 6 | KISS English

Đọc Hiểu Tiếng Anh Lớp 6

Trong bài viết này, KISS English sẽ cùng các bạn ôn luyện phần đọc hiểu tiếng anh lớp 6. Hãy theo dõi nhé.

Xem video của KISS English về cách học từ vựng siêu tốc và nhớ lâu tại đây nhé: 

Kĩ năng đọc hiểu vô cùng quan trọng nhưng rất nhiều bạn học sinh vẫn gặp khó khăn khi làm bài tập đọc. Trong bài viết hôm nay, KISS English sẽ cùng các bạn ôn luyện phần đọc hiểu tiếng anh lớp 6.  

Chuyên Đề Đọc Hiểu Tiếng Anh Lớp 6

Chuyên Đề Đọc Hiểu Tiếng Anh Lớp 6
Chuyên Đề Đọc Hiểu Tiếng Anh Lớp 6

Đề 1

Đọc đoạn văn,chọn đáp án thích hợp nhất bên dưới:

I live in a house near the sea. It is …(1)… old house, about 100 years old and…(2)… very small. There are two bed rooms upstairs…(3)… no bathroom. The bathroom is down stairs … (4)… the kitchen and there is a living room where there is a lovely old fire place. There is a garden…(5)… the house. The garden…(6)… down to the beach and in spring and summer…(7)… flowers every where. I like alone…(8)… my dog, Rack, but we have a lot of visitors. My city friends often stay with…(9)… I love my house for… (10)… reasons: the garden, the flowers in summer, the fee in winter, but the best thing is the view from my bedroom window.

1. A. a B. an C. the D. any

2. A. It’s B. It C. there’s D. They’re

3. A. and B. or C. but D. too

4. A. between B. next C. near to D. next to

5. A. in front B. front of C. of front in D. in front of

6. A. go B. going C. goes D. in goes

7. A. these are B. they are C. there are D. those are

8. A. for B. of C. on D. with

9. A. me B. I C. my D. I’m

10. A. a B. any C. many D. a lot

Read the passage and decide if the statements are True (T) or False (F).

Miss Lien lives in a small house in Hanoi. She teaches English at a school there. She usually has breakfast at seven in the morning and she has lunch at twelve o’clock in the canteen of the school. She teaches her students in the morning. She teaches them dialogues on Wednesdays and Fridays. On Mondays, she teaches them grammar. In the evening, she usually stays at home and listens to music. She sometimes goes to the movie theatre. She always goes to bed at ten o’clock.

0. __F____ Miss Lien lives in a big house and teaches English at a school in Hanoi.

1. ______ She usually has breakfast at 7.30 in the morning and has lunch at home at 12 o’clock.

2. ______ She teaches her students dialogues on Mondays, Wednesdays and Fridays.

3. ______ She usually stays at home in the evening and goes to bed at 9.

4. ______ Sometimes she goes to the movie theatre.

Đọc đoạn văn sau và viết chữ T vào câu đúng , chữ F vào câu sai :

Quang is a gymnast. He is tall and thin. He has short black hair. His eyes are brown. He has a round face and thin lips . Quang is having dinner at the moment. He is eating fish. He often has fish , meat and vagetables for dinner. After dinner he eats bananas. Then he drinks orange juice . He feels full after dinner.

……. 1. Quang is a student.

……. 2. He is short and big.

……. 3. He has short hair.

……. 4. His hair is white .

……. 5. He has brown eyes .

……. 6. Quang’s face is round and his lips are full .

……. 7. He is having a bath now .

……. 8. He is eating vegetables .

……. 9. He often has dinner with fish , meat and vegetables.

……. 10. Quang feels hungry after dinner .

Đọc đoạn văn và xác định câu đúng (T), sai (F) :

Vinh likes outdoor sports. He can play soccer, tennis and badminton. He enjoys swimming and jogging in the morning. He likes summer because he can go swimming every day. He doesn’t like winter because it is very cold. He likes spring when three are a lot of flowers in the garden, but he thinks fall is the best season because the weather is fine and people can play any sports they like.

1/ Vinh can’t play badminton. ………….

2/ He doesn’t like jogging in the morning. ………….

3/ He goes swimming in the summer. ………….

4/ He thinks it’s very cold in the spring. …………..

5/ It’s very warm in the winter. ………….

6/ There are many trees in the …………….

7/ The fall season is the best of all. …………..

8/ He likes three seasons in a year ……………

Điền một từ thích hợp vào mỗi chỗ trống sau.

Peter wakes up at seven o’clock, but he doesn’t (1) ______ up until a quarter past seven. He (2) ______ a shower and gets dressed. (3) ______ breakfast, he cleans (4) ______ teeth. He leaves his house at eight o’clock and catches the train (5) ______ Manchester. On the train, he (6) ______ the newspaper and (7) ______ the crossword. He comes (8) ______ at about half (9) ______ six in the evening. After dinner, he washes up. Then he usually (10) ______ TV. He goes to bed at about 11.30.

Đọc đoạn văn và hoàn thành nốt những câu sau.

Her name is Lan. She lives in a house in the city. Near her house, there is a supermarket, a bank, a post office and a clinic. She is a student. She studies at Le Quy Don School. Her house is far from her school so she often goes to school by bike. She goes to school in the afternoon. There is a park in front of the school. There are a lot of trees and flowers in the park. Behind the school, there is a river.

1. Lan lives in a house ________________________.

2. Near her house, there is _____________________.

3. She studies at _____________________________.

4. She often goes to school by __________________.

5. Behind the school, there is ___________________.

ĐỌC ĐOẠN VĂN, TRẢ LỜI CÁC CÂU HỎI:

“Mrs Lien is a nurse .Her house is near the hospital. It is in front of the park, between the drugstore and the bakery. Today she doesn’t go to work because it’s Sunday. There are five room in her house ,and her house has a small yard to the right of the house ,there are flowers and there are small trees to the left of it .There is a well behind her house.

1-What does Mrs Lien do ?

…………………………………………………

2-How many rooms does her house have ?

…………………………………………………

3-Is the yard big or small ?

………………………………………………

4-Where are the flowers ?

…………………………………………………

5-What is there behind the house ?

……………………………………………………

Đề 2

I. Read then answer the questions:

This is my friend. Her name is Linh. She goes to school from Monday to Saturday. Her school is on Nguyen Cao Thang Street and it is big. It has five floors. Linh’s classroom is on the third floor. She is in grade 6 class 6A. There are thirty-two pupils in her class.Linh starts her classes at 2 o’clock in the afternoon and finishes them at 4:30. On Monday, she has Math, Literature and English. After school, Linh plays badminton, but her friend, Lien doesn’t play it; she plays volleyball. Linh goes home at 5:30.

Questions:

1. Where is Linh’s school?

………………………………………………………………………………

2. How many floors does her school have?

…………………………………………………………………….

3. Which class is she in?

……………………………………………………………………………..

4. What time does she start her classes?

…………………………………………………………………..

5. Does Lien play badminton?

…………………………………………………………………..

II. Read then Check True (T) or False (F):

I’m Ba. I’m a student. Every day, I get up at six o’clock, then I have breakfast at half past six. I go to school at ten to seven. My school is in the city. I live in a small house with my parents. My mother is a doctor. She works in a hospital. My father is a worker. He works in a factory. My parents go to work by motorbike.

1. Ba gets up at six o’clock. __________

2. He has breakfast at six fifteen. __________

3. His school is in the countryside. __________

4. His father works in a factory. __________

III.Read and choose the best answer. 

Hoa is going on (1) …………………. this summer. First, she is going (2) ………………….Ha Long Bay, Ho Chi Minh Mausoleum (3) …………………. Hoi An Ancient town (4) …………………. five days. She is going to stay (5) …………………. her uncle in Ha Noi. (6) …………………., she is going to stay in a hotel in Hue for two days. She is going to see the (7) …………………. and Thien Mu (8) ………………….

1. A. vacation B. season C. school D. house

2. A. visit B. to visit C. visits D. visiting

3. A. or B. because C. and D. but

4. A. on B. at C. in D. for

5. A. with B. up C. for D. after

6. A. And B. Then C. Because D. Finally

7. A. beach B. river C. citadel D. lake

8. A. museum B. temple C. stadium D. pagoda

READING 2

I. Read the passage carefully and answer the questions below.

Hoa’s family lives in a beautiful house in the country. There are many flowers in front of her house. Behind the house, there is a well. To the right of the house, there is a rice-paddy and to the left of the house, there are tall trees. It’s very quiet here and Hoa loves her house very much.Hoa’s father is a worker. He works in a big factory. Everyday, he travels to work by motorbike. He works in his factory from Monday to Friday. He doesn’t work on Saturdays and Sundays.

Questions:

1. Does Hoa live in town?

……………………………………………………………………………………..

2. What are there in front of her house?

………………………………………………………………………….

3. Is there a paddy field to the right of the house?

……………………………………………………………………………..

4. What does Hoa’s father do?

…………………………………………………………………………..

5. How does he travel to work?

……………………………………………………………………………

6. When does he work in the factory?

…………………………………………………………………………………..

II.Read and choose the best answer.

I live in a house near the sea. It is …………….. (1) old house, about 100 years old and …………….. (2) very small. There are two bedrooms upstairs …………….. (3) no bathroom. The bathroom is down stairs …………….. (4) the kitchen. There is a living room where there is a lovely old fire place. There is a garden …………….. (5) the house. The garden …………….. (6) down to the beach and in Spring and Summer …………….. (7) flowers everywhere. I like sitting alone …………….. (8) my dog, Rack, but we have a lot of visitors. My city friends often stay with …………….. (9) I love my house for …………….. (10)reasons: the garden, the flowers in Summer, the fire in winter, but the best thing is the view from my bedroom window.

1. A. a B. an C. the D. any

2. A. it’s B. it C. there’s D. they’re

3. A. so B. or C. but D. too

4. A. between B. next C. near to D. next to

5. A. in front B. front of C. of front of D. in front of

6. A. go B. going C. goes D. in goes

7. A. these are B. theyare C. there are D. those are

8. A. for B. of C. on D. with

9. A. me B. I C. my D. I’m

10. A. a B. any C. many D. a lot

READING 3

I. Read then answer the questions.

Hello, I am Trung. This is my school. It is small and old but it is beautiful. Behind the school, there is a big yard. After school in the afternoon, we often play soccer there. The yard is clean and there are many trees and flowers there. My friends and I sit under these trees every morning to review our lessons. My school has two floors and fifteen classrooms. My classroom is on the first floor. There are forty-three teachers in my school. They are good teachers. I love them and I love my school very much.

1. Is Trung’s school big?

………………………………………………………………………………………

2. What is there behind his school?

…………………………………………………………………………………

3. What do Trung and his friends play after school?

…………………………………………………………………………………….

4. Where do Trung and his friends sit every morning to review their lessons?

……………………………………………………………………………………………

5. How many teachers are there in his school?

…………………………………………………………………………………………….

II.Choose the best answer to fill in each blank of the following passage.Dear Hanh,

Trang | 5Vững vàng nền tảng, Khai sáng tương laiI’m writing to invite you to a party we ………………. (1) at the flat next Friday, December 14th. As you know, ………………. (2) Lan’s 13th birthday next week and my birthday next month, ………………. (3) we thought we’d celebrate together and have a joint party.I can’t remember if you know my address or not, but anyway, if you ………………. (4) the direction below, you shouldn’tget lost. Take the Number 15 bus from the station and ……………… (5) at the Star Hotel. Walk down Long Viet Road, past the DanChu Cinema, and then ………………. (6) the first turning on the right. That’s LeLoi Road. Turn left………………. (7) the first junction, then go straight past the church as far as the next crossroads. ………………. (8) and our block of flats is the second on the right.Do try and come. Of course you’re ………………. (9)to bring someone with you if you want to.Look forward ………………. (10) you then!

1. A. have B. are having C. going to have D. will has

2. A. it’s B. its C. they’re D. she’s

3. A. too B. but C. because D. so

4. A. to follow B. follow C. following D. follows

5. A. get up B. get by C. get on D. get off

6. A. have B. get C. take D. bring

7. A. in B. at C. of D. on

8. A. Right turn B. To right C. To turn D. Turn right

9. A. welcomed B. welcome C. welcoming D. to welcome

10. A. to see B. for seeing C. of seeing D. to seeing

READING 4

I. Read the text then give the correct form of verb.

It (0. be)is Sunday evening and my friends and I (1. be) ………………….. Jane’s birthday party. Jane (2. wear) …………………..a beautiful long dress and (3. stand)………………….. next to her boyfriend. Some guests (4. drink) ………………….. wine or beer in the corner of the room. Some of her relatives (5. dance) ………………… in the middle of the room. Most people (6. sit) ………………… on, (7. enjoy) ………………….. foods and (8. chat) ………………….. with one another. We often (9. go) ………………….. to our friends’ birthday parties. We always (10. dress) ………………….. well and (11. travel) ………………….. by taxi. Parties never (12. make) ………………….. us bored because we like.

II.Read the passage carefully.

Nga is a good pupil. She is eleven. She is in grade 6. Every day, she gets up at six o’clock. After getting up, she washes her face, brushes her teeth. Then, she has breakfast with her family (her father, her mother and her brother). Her father is a doctor. He is forty-two years old. Her mother is a nurse. She is thirty-nine. Tam is her brother. He is a student. Nga goes to school after she gets dressed at 6.30. Her school is big. It has third floor and her classroom is on the second floor.

1. Choose True (T) or False (F)

1. Nga’s father is a doctor.

2. Nga goes to school at 6 o’clock.

3. Her mother is a teacher.

4. Tam is a student.

2. Answer the questions.

1. Which grade is Nga in?

………………………………………………………………………….

2. What time does she get up?

…………………………………………………………………

3. Is her school big?

…………………………………………………………………

4. Where is her classroom?

………………………………………………………………..

III.Read the text carefully then answer the following questions.

Loan is twelve years old. She is in grade 6. She lives in a house in the city with her mother, father and sister. Their house is next to a bookstore. In the neighborhood, there is a restaurant, a market and a stadium. Loan’s father works in the restaurant. Her mother works in the market. Loan goes to school at six fifteen in the morning. She has classes from six forty-five to eleven.

1. How many people are there in Loan’s family?

→………………………………………………………………………………

2. What is next to her house?

→…………………………………………………………………….

3. What time do her classes start?

→…………………………………………………………………………

4. What time do you go to school everyday?

→……………………………………………………………………………

READING 5

I.Read the passage carefully then answer the questions below.

Hi, my name is Linh. I’m eleven years old. I’m a pupil. I get up at half past five.After brush my teeth and wash my face, I take a shower and get dressed. I have my breakfast, then I leave the house at half past six and go to school The school is near my house, so I walk. Classes start at seven and end at half past eleven. I walk home and have lunch at twelve o’clock.

Questions:

1. How old is Linh?

……………………………………………………………………….

2. What does she do?

………………………………………………………………………

3. Does he get up at five thirty?

……………………………………………………………………

4. What time does she go to school?

………………………………………………………………………………..

5. Does she go to school by bike?

……………………………………………………………………………..

6. Do classes start at seven?

……………………………………………………………………………..

7. What time do classes end?

………………………………………………………………………………

II.Read the passage carefully.A new shopping mall is opening in Nam’s neighborhood today. It is very different from the present shopping area. All the shops are under one roof. That will be very convenient, especially during the hot and humid summer months. Customers will shop in comfort and won’t notice the weather.Some people in the neighborhood, however, are not happy about the changes. The owners of the small stores on Tran Phu Street think the mall will take their business. Some of the goods in the new stores will be the same as the ones in the small shops, but the stores in the mall will offer a wider selection of products, some at cheaper prices.The residents and store owners have been concerned about the new mall for a few months. They have organized a community meeting in order to discuss the situation.

Answerthe questions

1) What is special about the new shopping mall?

………………………………………………………………………………………..

2) What facilities are available in the shopping mall?

………………………………………………………………………………………

3) What do the small store owners think about the new shopping mall?

………………………………………………………………………………………………………………

4) What kinds of goods will the stores in the mall offer?

…………………………………………………………………………………………………………

Bài Tập Đọc Hiểu Tiếng Anh Lớp 6 Có Đáp Án

Bài Tập Đọc Hiểu Tiếng Anh Lớp 6 Có Đáp Án
Bài Tập Đọc Hiểu Tiếng Anh Lớp 6 Có Đáp Án

I. Read a leaflet about a robot exhibition. Decide if the statements are true (T) or false (F). Circle T or F.

Robot Exhibition

Discover the remarkable 500-year story of humanoid robots!

Open: From 08/02/2017 to 03/09/2017

Price: £15 adults, £13 concessions (free entry for under 7s; family tickets available)

The exhibition is set in five different periods and places. It offers a unique collection of over 100 robots. They range from 16th-century mechanical robots to robots from science fiction. There are also modern-day research labs. Twelve of the robots will be working models. You may even get the chance to interact with one.

1. The exhibition is open throughout the year.

2. The exhibition is available to family groups only.

3. All children get free access to the show.

4. There will be shows of modern robots.

5. Visitors can communicate with the robots at the show.

II. Read the following passage and do the tasks below:

Los Angeles, California is the most exciting city in the USA. It’s got Hollywood, Disneyland, fantastic beaches and LA Dodgers baseball team. But it was not always exciting. In 1990, it was smaller and quieter, and Hollywood was a small village. The film studios came; the village of Hollywood changed a lot. Today, this city is becoming more popular and famous in the world. It’s got more than 2,000 stars on it. In Los Angeles, it’s always sunny and there are a lot of attractions: shopping centers, theaters, museums, parks,… It is one of the best cities in the world.

A. True or False :

1. Hollywood’s got more than 2,000 stars on it.

2. Los Angeles was very large and noisy in the past.

B. Answer the questions :

3. Where is Hollywood?

__________________________________________________________

4. What’s the weather like in Los Angeles?

__________________________________________________________

5. Are there beaches in Los Angeles?

__________________________________________________________

III. Read the passage and choose the best answer

I live in a house near the sea. It is…(1)… old house, about 100 years old and…(2)… very small. There are two bed rooms upstairs…(3)… no bathroom. The bathroom is down stairs… (4)… the kitchen and there is a living room where there is a lovely old fire place. There is a garden…(5)… the house. The garden…(6)… down to the beach and in spring and summer…(7)… flowers every where. I like alone…(8)… my dog, Rack, but we have a lot of visitors. My city friends often stay with…(9)…

I love my house for… (10)… reasons: the garden, the flowers in summer, the fee in winter, but the best thing is the view from my bedroom window.

1. A. a B. an C. the D. any

2. A. It’s B. It C. there’s D. They’re

3. A. and B. or C. but D. too

4. A. between B. next C. near to D. next to

5. A. in front B. front of C. of front in D. in front of

6. A. go B. going C. goes D. in goes

7. A. these are B. they are C. there are D. those are

8. A. for B. of C. on D. with

9. A. me B. I C. my D. I’m

10.A. a B. any C. many D. a lot

IV. Read the passage and decide if the statements are True (T) or False (F).

Miss Lien lives in a small house in Hanoi. She teaches English at a school there. She usually has breakfast at seven in the morning and she has lunch at twelve o’clock in the canteen of the school. She teaches her students in the morning. She teaches them dialogues on Wednesdays and Fridays. On Mondays, she teaches them grammar. In the evening, she usually stays at home and listens to music. She sometimes goes to the movie theatre. She always goes to bed at ten o’clock.

1. __F____ Miss Lien lives in a big house and teaches English at a school in Hanoi.

2. ______ She usually has breakfast at 7.30 in the morning and has lunch at home at 12 o’clock.

3. ______ She teaches her students dialogues on Mondays, Wednesdays and Fridays.

4. ______ She usually stays at home in the evening and goes to bed at 9.

5. ______ Sometimes she goes to the movie theatre.

V. Read the passage and dicide T or F

Quang is a gymnast. He is tall and thin. He has short black hair. His eyes are brown. He has a round face and thin lips. Quang is having dinner at the moment. He is eating fish. He often has fish, meat and vagetables for dinner. After dinner he eats bananas. Then he drinks orange juice. He feels full after dinner.

……. 1. Quang is a student.

……. 2. He is short and big.

……. 3. He has short hair.

……. 4. His hair is white.

……. 5. He has brown eyes.

……. 6. Quang’s face is round and his lips are full.

……. 7. He is having a bath now.

……. 8. He is eating vegetables.

……. 9. He often has dinner with fish, meat and vegetables.

……. 10. Quang feels hungry after dinner.

VI. Read the passage and dicide T or F

Vinh likes outdoor sports. He can play soccer, tennis and badminton. He enjoys swimming and jogging in the morning. He likes summer because he can go swimming every day. He doesn’t like winter because it is very cold. He likes spring when three are a lot of flowers and trees in the garden, but he thinks fall is the best season because the weather is fine and people can play any sports they like.

1/ Vinh can’t play badminton……………

2/ He doesn’t like jogging in the morning…………..

3/ He goes swimming in the summer………….. .

4/ He thinks it’s very cold in the spring……………

5/ It’s very warm in the winter…………..

6/ There are many trees in the spring…………

7/ The fall season is the best of all…………..

8/ He likes three seasons in a year……………

VII. Fill in the gaps

Peter wakes up at seven o’clock, but he doesn’t (1) ______ up until a quarter past seven. He (2) ______ a shower and gets dressed. (3) ______ breakfast, he cleans (4) ______ teeth. He leaves his house at eight o’clock and catches the train (5) ______ Manchester. On the train, he (6) ______ the newspaper and (7) ______ the crossword. He comes (8) ______ at about half (9) ______ six in the evening. After dinner, he washes up. Then he usually (10) ______ TV. He goes to bed at about 11.30.

VIII. Read the passage and fill the sentences

Her name is Lan. She lives in a house in the city. Near her house, there is a supermarket, a bank, a post office and a clinic. She is a student. She studies at Le Quy Don School. Her house is far from her school so she often goes to school by bike. She goes to school in the afternoon. There is a park in front of the school. There are a lot of trees and flowers in the park. Behind the school, there is a river.

1. Lan lives in a house ________________________.

2. Near her house, there is _____________________.

3. She studies at _____________________________.

4. She often goes to school by __________________.

5. Behind the school, there is ___________________.

IX. Read the passage and answer the questions

“Mrs Lien is a nurse. Her house is near the hospital. It is in front of the park, between the drugstore and the bakery. Today she doesn’t go to work because it’s Sunday. There are five room in her house, and her house has a small yard to the right of the house ,there are flowers and there are small trees to the left of it. There is a well behind her house.

1-What does Mrs. Lien do?

………………………………………………………………………

2-How many rooms does her house have?

……………………………………………………………………….

3-Is the yard big or small?

………………………………………………………….

4-Where are the flowers?

………………………………………………………………….

5-What is there behind the house?

…………………………………………………………………

X. Fill in the gaps

I (1) __________ usually eat breakfast. I only have (2) __________ of coffee. I don’t eat (3) __________ until about eleven o’clock. Then I have a biscuit and a glass of (4) ___________. For lunch I usually have a salad. That’s (5) __________ about two o’clock. I have (6) __________ at haft past six in the afternoon. I’m a vegetarian, so I don’t eat (7) ___________ or fish. I eat cheese and eggs and thing like that. I have a glass of water or fruit (8) ___________ with my meal.

1/ A- don’t B- not C- am not D- No

2/ A- a packet B- a cup C- can D- a bar

3/ A- any B- some C- any thing D- something

4/ A- peas B- rice C- chocolates D- milk

5/ A- at B- on C- in D- of

6/ A- Breakfast B- lunch C- dinner D- supper

7/ A- meat B- rice C- vegetables D- noodles

8/ A- water B- soda C- juice D- lemonade

XI. Read the text and choose true or false:

Minh lives in the city with his mother, father and sister.

Their house is next to a store. On the street, there is a restaurant, a bookstore and a temple.

In the neighborhood, there is a hospital, a factory, a museum and a stadium. Minh’s father works in the factory. His mother works in the hospital.

1. Minh lives in the country. …………..

2. Their house is next to a store. ………….

3. Minh’s father works in a hospital. …………..

XII. Fill in each blank with the suitable given word.

There are four (1)…… in a year. (2)….. are spring, summer, fall and winter. In the (3)……., the weather is usually warm. Sometimes it is cold (4)…. not very cold. There are (5)…. flowers in the spring. In the summer, the day is long and the night is (6)…. People often (7)… swimming in this season. The fall is the season (8)… fruits. In the (9)…, it is usually very cold. The day is short and the (10)…. is long.

1. A. weather B.seasons C.activities D.months

2. A.It B.What C.They D.The

3. A.summer B. autumn C.fall D.spring

4. A.but B. and C.in D.too

5. A.many B. much C.two D.lots

6. A.long B.short C. fat D. tall

7. A.go B.do C.play D.skip

8. A. on B.of C.at D.in

9. A.summer B.fall C.winter D.spring

10. A.afternoon B.morning C.dinner D.night

Đáp án:

I. 1 – F; 2 – F; 3 – F; 4 – F; 5 – T;

II. 

a. True (T) or False (F):

1.T; 2.F;

b. Answer the questions:

1. It is in Los Angeles./ In Los Angeles.

2. It’s always sunny./ always sunny.

3. Yes./Yes, there are

III. 1 – A; 2 – A; 3 – C; 4 – D; 5 – D; 6 – C; 7 – C; 8 – D; 9 – A; 10 – C

IV. 2 – F; 3 – F; 4 – F; 5 – T

V. 1 – F; 2 – F; 3 – T; 4 – F; 5 – T; 6 – F; 7 – F; 8 – F; 9 – T; 10 – F

VI. 1 – F; 2 – F; 3 – T; 4 – F; 5 – F; 6 – T; 7 – T; 8 – T

VII. 1 – get; 2 – takes; 3 – After; 4 – his; 5 – to; 6 – reads; 7 – plays; 8 – home; 9 – past; 10 – watches

VIII.

1 – in the city;

2 – a supermarket, a bank, a post office and a clinic;

3 – Le Quy Don School;

4 – bike;

5 – a river;

IX.

1 – She is a nurse.

2 – There are five room in her house.

3 – It is small.

4 – They ar to the left of the house.

5 – There is a well behind her house.

X.

1 – A; 2 – B; 3 – C; 4 – D; 5 – A; 6 – C; 7 – A; 8 – C

XI.

1 – F; 2 – T; 3 – F;

XII.

1 – B; 2 – C; 3 – D; 4 – A; 5 – B; 7 – A; 8 – B; 9 – C; 10 – D

Lời Kết 

Trên đây là chuyên đề đọc hiểu tiếng anh lớp 6 mà KISS English muốn đem đến cho bạn. Hy vọng bài viết này phù hợp và bổ ích với bạn. Chúc bạn có một buổi học vui vẻ và hiệu quả.

TẶNG MIỄN PHÍ

10 VIDEO HỌC TIẾNG ANH HAY NHẤT


Tăng kỹ năng giao tiếp nhanh chóng.


XEM NGAY >>
Ms Thủy
 

Với phương châm "Keep It Simple & Stupid" - KISS English mong rằng bạn sẽ giỏi tiếng Anh nhanh chóng và thành công trong cuộc sống. Nếu bạn yêu mến Thuỷ, hãy kết bạn với Thuỷ nhé...

Contact Me on Zalo