Đề Kiểm Tra 1 Tiết Số 2 Tiếng Anh 6 Cực Hay | KISS English

Đề Kiểm Tra 1 Tiết Số 2 Tiếng Anh 6 Cực Hay

Trong bài viết này, KISS English sẽ chia sẻ cho các bạn tài liệu đề kiểm tra 1 tiết số 2 tiếng Anh 6 để ôn tập thật tốt. Hãy theo dõi nhé.

Xem video của KISS English về cách học từ vựng siêu tốc và nhớ lâu tại đây nhé: 

Để tiếp sức cho các bạn học sinh ôn thi thật tốt với những đề kiểm tra hay và chọn lọc, trong bài viết hôm nay, KISS English sẽ chia sẻ cho các bạn tài liệu đề kiểm tra 1 tiết số 2 tiếng Anh 6.

Đề Kiểm Tra 1 Tiết Số 2 Tiếng Anh 6 Có Đáp Án

Đề Kiểm Tra 1 Tiết Số 2 Tiếng Anh 6 Có Đáp Án
Đề Kiểm Tra 1 Tiết Số 2 Tiếng Anh 6 Có Đáp Án

Đề 1

I. Choose the word which is pronounced differently from the others. (1m)

1. A. clothes B. watches C. benches D. classes

2. A. read B. teacher C. eat D. ahead

3. A. pens B. books C. rulers D. erasers

4. A. kite B. twice C. swim D. pastimes

II. Choose the best answer: (3ms)

1. I’d like…………….. bananas, please!

a. any

b. some

c. many

d. much

2. Lemonade, apple juice and…………….. are cold drinks.

a. vegetables

b. noodles

c. iced tea

d. beans

3. She isn’t heavy. She is………………

a. thin

b. fat

c. strong

d. light

4. Lan…………….. aerobic everyday.

a. does

b. plays

c. goes

d. dances

5……………… sports do you play?

a. What’s

b. Who

c. Which

d. How

6. We need a tent to go……………..

a. fishing

b. swimming

c. camping

d. jogging

7. They are going to stay…………….. their uncle and aunt this summer vacation.

a. in

b. at

c. by

d. with

8. What is your nationality? I am……………..

a. Vietnamese

b. Vietnam

c. England

9. There are only two…………….. in my country.

a. weather

b. seasons

c. citadel

d. cities

10……………… do you go to school? Every afternoon.

a. How much

b. How often

c. How many

d. How

11. What do you often do…………….. it is hot?

a. What

b. Which

c. How

d. When

12. What about……………… tennis this afternoon?

a. play

b. playing

c. to play

d. plays

III. Supply the correct form of the verbs: (1m)

1. Mai…………….. orange juice at the moment. (drink)

2. I…………….. thirsty now. (be)

3. My father is going…………….. Ha Long Bay. (visit)

4. They…………….. in the kitchen now. (be)

IV. Read

1. Complete the dialogue with the words from the box: (2ms)

have – want – why – camping – by – travel – do – going

Thanh: What are we going to (1)…………….. in the vacation?

Mai: Let’s go (2)………………

Thanh: We don’t (3)…………….. a tent. What about (4)…………….. to Hue?

Mai: I don’t(5)…………….. to go to Hue.

(6)…………….. don’t we go to Huong pagoda?

Thanh: That’s a good idea.

How are we going to (7)……………..?

Mai: Let’s go (8)…………….. minibus.

Thanh: Yes, Good idea.

2. Answer the questions: (1m)

a. What are Mai and Thanh going to do in the vacation?

…………………………………………………………………………….

b. How are they going to travel?

………………………………………………………………………………………

V. Arrange the words into the sentences (2ms)

1. want/ Tom/ Mary/ and/ glasses/ two/ of/ water.

…………………………………………………………..

2. sister/ my/ going/ is/ to/ live/ country/ the/ in.

………………………………………………………..

3. going/ dinner/ tonight/ is/ have/ to/ where/ Lan?

…………………………………………………………..

4. the/ spring/ in/ what/ weather/ is/ like/ the?

……………………………………………………………….

5. building/ tallest/ the/ is/ this/ city/ the/ in/ world.

…………………………………………………………………

6. Lan’s house/ smaller/ is/ house/ my/ than.

…………………………………………………………..

7. she/ never/ with/ camping/ goes/ her/ friends.

……………………………………………………………

8. often/ she/ go/ does/ how/ cinema/ to/ the?

…………………………………………………………..

Đáp án

I. Choose the word which is pronounced differently from the others (1 correct = 0.25 x 4 = 1m)

1. A 2. D 3. B 4. C

II. Choose the correct answer: (1 correct = 0.25 x 12 = 3ms)

1. b 2. c 3. d 4. a 5. c 6. c 7. d 8. a 9. b 10. b 11. d 12. b

III. Supply the correct form of verbs: (1 correct = 0.25 x 4 = 1m)

1. is drinking

2. am

3. to visit

4. are

IV. Read

1. Complete the dialouge: (1 correct = 0.25 x 8 = 2ms)

1. do 2. camping 3. have 4. going 5. want 6. why 7. travel 8. by

2. Answer (1 correct = 0.25 x 4 = 1m)

a They are going to Huong pagoda.

b. They are going to travel by minibus

V. Arrange the words into the sentences (1 correct = 0.25 x 8 = 2ms)

1. Tom and Mary want two glasses of water.

2. My sister is going to live in the country.

3. Where is Lan going to have dinner tonight?

4. What is the weather like in the spring?

5. This city is the tallest building in the world.

6. My house is smaller than Lan’s house.

7. She never goes camping with her friends.

8. How often does she go to the cinema?

Đề 2

I. Choose the word that has the underlined part pronounced differently from the others. (1m)

1.

A. books

B. pencils

C. rulers

D. bags

2.

A. read

B. teacher

C. eat

D. ahead

3.

A. tenth

B. math

C. brother

D. theater

4.

A. has

B. name

C. family

D. lamp

II. Choose the best answer to complete these sentences. (2m)

1. Hung is a ……………….. He’s strong and heavy.

A. gymnast B. weight-lifter C. driver D. doctor

2. I like hot ………………..

A. season B. weather C. activity D. class

3. What ……………….. your father doing now? He is playing badminton.

A. is B. are C. do D. does

4. ……………….. does your brother go fishing? He goes once a week.

A. How old B. How often C. How D. What

5. He ……………….. goes fishing in the winter. It’s too cold.

A. often B. always C. usually D. never

6. What about ……………….. by bike?

A. travel B. to travel C. traveling D. travels

7. ……………….. place are Phuong and Mai going to visit first?

A. Where B. Which C. How D. How long

8. My house is near a market so it’s very __________.

A. big B. noisy C. quiet D. small

III. Put the verbs into the correct form. (1,5m)

1. My school (have)……………………two floors.

2. Look! The plane (fly) …………..to the airport, it (land)…………………..

3. What about (visit)…………………………………..our parents?

4. We shouldn’t (throw)………trash on the street.

5. They (not go)………….swimming in the winter.

IV. Make questions for the underlined parts or rearrange to complete these sentences. (1m)

1. We usually play basketball on the weekends.___________________________

2. They are going to visit Hue next summer. ______________________________

3. tallest/ Tuan/ our/ is/ the/ class/ in.______________________________________

4. the/ spring/ in/ What/ weather/ is/ like/ the?_______________________________

V. Read the passage carefully then choose the correct words to fill in the blanks. (1,5m)

favorite does plays or but everyday

Miss Loan is our teacher. She teaches us English. She is tall and thin (1)………..she is not weak. She (2)…………….a lot of sports. Her (3)……………sport is aerobics. She (4)…………aerobics three times a week. She likes jogging, too. She jogs in a park near her house (5)……………In her free time she listens to music (6)…………..watches TV.

VI. Write the second sentence so that it has a similar meaning to the first. (2m)

1. There are a lot of flowers in my garden.

=> My garden …………………………………………..

2. Ha Tinh is smaller than Nghe An.

=> Nghe An ………………………………………..

3. Let’s go to Ha Long Bay next summer vacation.

=> What about ………………………………………………..?

4. I want some milk.

=> I’d ………………………………………………………….

VII. Write a passage to describe your close friend. (1m)

ĐÁP ÁN

I. Choose the word that has the underlined part pronounced differently from the others. (1m)

1- A; 2 – D; 3 – C; 4 – B;

II. Choose the best answer to complete these sentences. (2m)

1 – B; 2 – B; 3 – A; 4 – B; 5 – D; 6 – C; 7 – B; 8 – B;

III. Put the verbs into the correct form. (1,5m)

1. My school (have)……..has…………….two floors.

2. Look! The plane (fly) ……..is flying……to the airport, it (land)……is going to land……….

3. What about (visit)………visiting……….our parents?

4. We shouldn’t (throw)..throw…..trash on the street.

5. They (not go)…..don’t go……..swimming in the winter.

IV. Make questions for the underlined parts or rearrange to complete these sentences. (1m)

1. We usually play basketball on the weekends.____When do you usually play basketball?____

2. They are going to visit Hue next summer. _____Where are they going to visit next summer?____

3. tallest/ Tuan/ our/ is/ the/ class/ in.________Tuan is the tallest in our class._____

4. the/ spring/ in/ What/ weather/ is/ like/ the?_____What is the weather like in the spring?_____

V. Read the passage carefully then choose the correct words to fill in the blanks. (1,5m)

Miss Loan is our teacher. She teaches us English. She is tall and thin (1)…..but……she is not weak. She (2)……….plays……a lot of sports. Her (3)……favorite………sport is aerobics. She (4)…..does…….aerobics three times a week. She likes jogging, too. She jogs in a park near her house (5)….everyday………..In her free time she listens to music (6)…..or………watches TV.

VI. Write the second sentence so that it has a similar meaning to the first. (2m)

1. There are a lot of flowers in my garden.

=> My garden ……….has a lot of flowers………….

2. Ha Tinh is smaller than Nghe An.

=> Nghe An ……is bigger than Ha Tinh………….

3. Let’s go to Ha Long Bay next summer vacation.

=> What about ……going to Ha Long Bay next summer vacation…………..?

4. I want some milk.

=> I’d ……..like some milk…………

Đề Kiểm Tra 1 Tiết Số 2 Tiếng Anh 6 Chương Trình Mới

Đề Kiểm Tra 1 Tiết Số 2 Tiếng Anh 6 Chương Trình Mới
Đề Kiểm Tra 1 Tiết Số 2 Tiếng Anh 6 Chương Trình Mới

1. Is the lesson easy?  – __________

A. Yes, is it

B. Yes, it is

C. No, it is

D. No, isn’t

2. Would you like __________ music? – Yes, I’d love to.

A. Listen to

B. to listen

C. to listen to

D. listen

3. My sister is __________ judo at the moment.

A. Having

B. doing

C. playing

D. making

4. ______________ go to my party on Saturday? – I’d love to.

A. Would you like to

B. Would you like

C. Can you

D. Can we

5. We are __________ a cooking competition.

A. Playing

B. riding

C. taking part in

D. talking

6. What are you doing tomorrow? – __________

A. I’m playing football with my friends

B. I’m taking a public speaking class

C. We’re visiting a milk farm

D. all are correct.

7. There __________ any cups in the fridge.

A. Is

B. are

C. isn’t

D. aren’t

8. Mimi __________ to music now.

A. Listens

B. listen

C. is listening

D. listening

9. He loves books. He __________ them every day.

A.Is reading

B. reading

C. read

D. reads

10. Mai’s grandmother is ill. We __________ her after school.

A. Are visiting

B. is visiting

C. visit

D. visits

11. This is my mother. __________ is forty this year.

A. He

B. She

C. Her

D. His

12. You should __________ morning exercises every morning.

A. Do

B. make

C. have

D. play

13. Nam is _____ because he jogs every morning.

A. Strong

B. weak

C. chubby

D. all are correct

14. Hung loves sports. He __________ table tennis with his brother now.

A. Play

B. plays

C. is playing

D. are playing

Đáp án

1. B 2. B 3. B 4. A 5. C 6. C 7. D

8. C 9. D 10. A 11. B 12. A 13. A 14. C

Make sentences using the words and phrases given

1. There are two pictures __________ the wall.

2. Can I speak __________ An, please?

3. I’m going to the movies __________ my friends.

4. Would you like to go to my party __________ Friday?

5. Is the clock __________ the pictures?

Đáp án

1. on 2. to 3. with 4. on 5. near

Sắp xếp những từ dưới đây thành câu hoàn chỉnh

1. Boarding/ students/ school/ live/ study/ in/ and/ a/

2. mother/ is/ Anna/ this/ my. ……

3. parents/ Woodford/ live/ my/ I/ in/ with. ……

4. trees/ there/ behind/ friend’s/ are/ house/ many/ my. ……

5. live/ they/ work/ London/ and/ in.

Đáp án

1. Students live and study in a boarding school.

2. This is my mother, Anna.

3. I live with my parents in Woodford.

4. There are many trees behind my houses.

5. They live and work in London.

Đọc đoạn văn điền từ thích hợp vào chỗ trống.

This is Mary. She is thirteen years old. She lives with her father and her mother in the country. Her house is very small. Every day she gets up at six o’clock. She brushes her teeth, washes her face and has breakfast with her parents. Then she goes to school at seven o’clock. Her school is small but it is very nice. There are only five classrooms in her school. Her class is very small, too. There are only five students in her class.

1. Mary is ____ years old.

A. 30

B. 13

C. 03

D. 33

2. She lives in the ____ .

A. city

B. school

C. country

D. yard

3. She lives with her ____ .

A. friends

B. brother

C. mother

D. parents

4. She has breakfast at ____ .

A. home

B. school

C. room

D. floor

5. Her class has only five ____ .

A. brothers

B. classrooms

C. students

D. teachers

Đáp án

1. B; 2. C; 3. D; 4. A; 5. C

Lời Kết 

Trên đây là tất cả những đề kiểm tra 1 tiết số 2 tiếng anh 6 mà KISS English muốn đem đến cho bạn. Hy vọng bài viết này phù hợp và bổ ích với bạn. Chúc bạn có một buổi học vui vẻ và hiệu quả.

TẶNG MIỄN PHÍ

10 VIDEO HỌC TIẾNG ANH HAY NHẤT


Tăng kỹ năng giao tiếp nhanh chóng.


XEM NGAY >>
Ms Thủy
 

Với phương châm "Keep It Simple & Stupid" - KISS English mong rằng bạn sẽ giỏi tiếng Anh nhanh chóng và thành công trong cuộc sống. Nếu bạn yêu mến Thuỷ, hãy kết bạn với Thuỷ nhé...

Contact Me on Zalo